RETOURBELEID

Retour- en omruilbeleid

Mocht u om welke reden dan ook niet tevreden zijn met uw product(en), dan kunt u deze binnen 14 dagen na ontvangst retourneren of omruilen. Neem alstublieft binnen 14 dagen na ontvangst van uw product(en) contact met ons op.

Wij accepteren retourzendingen of omruilingen binnen 14 dagen na ontvangst van het/de artikel(en) als u niet 100% tevreden bent. Verzendkosten worden niet vergoed. Producten met kwaliteitsgerelateerde problemen, zoals beschadigde, defecte of verkeerd verzonden artikelen, komen in aanmerking voor een volledige terugbetaling, inclusief verzendkosten.

Retour- en omruilvoorwaarden:

Neem alstublieft binnen 14 dagen na ontvangst van uw artikel contact met ons op. Voeg een verklaring toe met de reden voor uw retour of omruiling.

Het artikel mag niet gedragen, gewassen, gewijzigd of beschadigd zijn en moet voorzien zijn van de originele labels. Gebruikte of aangepaste artikelen worden niet geaccepteerd.

Retourzendingen of omruilingen zonder onze voorafgaande kennisgeving worden niet geaccepteerd. Neem contact met ons op voordat u een product retourneert of omruilt.

Zodra de geretourneerde artikelen zijn ontvangen, wordt de terugbetaling of omruiling zo snel mogelijk verwerkt. Na het verwerken van uw terugbetaling ontvangt u een bevestigingsmail.

Vanwege hygiënische redenen kunnen wij geen terugbetaling of omruiling aanbieden voor zwemkleding, lingerie, sieraden en oorbellen, tenzij het/de artikel(en) zichtbaar defect zijn.

De koper is verantwoordelijk voor de verzendkosten van retourzendingen en gerelateerde kosten.

Neem alstublieft eerst contact met ons op via service@elly-yvonne.com voor gedetailleerde retourinstructies. Anders kunnen wij uw retourzending niet identificeren, wat van invloed is op de verwerking van uw terugbetaling. Onze klantenservice neemt binnen 24 uur contact met u op.

Let op: Stuur uw retour alstublieft niet naar het adres op uw pakket. Dat is niet ons retouradres en dit zal de verwerking van uw retour beïnvloeden.