RETOURBELEID

Retour- en ruilbeleid

Als u om enige reden niet tevreden bent met uw product(en), kunt u het retourneren of ruilen binnen 14 dagen na ontvangst van uw product(en). Neem alstublieft Neem contact met ons opbinnen 14 dagen na ontvangst van uw product(en).

We aanvaarden teruggave of ruil binnen 14 dagen na de aankomst van het (de) artikel(en) als u niet 100% tevreden bent. Verzendkosten worden niet terugbetaald. Producten met kwaliteitsgerelateerde problemen, zoals beschadigd, defectief of verkeerd verzonden artikelen, krijgen een volledige terugbetaling inclusief verzendkosten.

Retour- en ruilvoorwaarden

1. Gelieve ons binnen 14 dagen na aankomst van uw artikel te contacteren. Gelieve een verklaring bij te voegen met de reden voor uw retour of ruil.

2. Het artikel mag niet gedragen, niet gewassen, niet gewijzigd en niet beschadigd zijn en moet de originele etiketten hebben. We aanvaarden geen gebruikte of gewijzigde artikelen.

3. Eventuele retourzendingen of ruilen zonder onze voorkennis zijn niet aanvaardbaar. Neem contact met ons op voordat u een product retourneert of omruilt.

4. Als de geretourneerde goederen ontvangen zijn zal de restitutie of omruiling zo snel mogelijk verwerkt worden. Als uw restitutie is overgemaakt zult u een bevestigingsmail ontvangen.

5. Om hygiënische redenen kunnen we geen restitutie of ruilen aanbieden op zwemkleding, lingerie, sieraden en oorbellen, tenzij het/de artikel(en) zichtbaar defect zijn.

6. Koper is verantwoordelijk voor verzendkosten van retourzendingen en gerelateerde kosten.

Neem contact met ons op via service@elly-yvonne.com, onze vertegenwoordigers van de klantenservice zullen binnen 24 uur op u reageren.

Let op: Stuur uw retour alstublieft niet naar het adres op uw pakket. Dat is niet ons retouradres en dit zal de verwerking van uw retour beïnvloeden.