OVER ONS

OVER ELLY & YVONNE

Elly & Yvonne is wereldwijd marktleider als online verkoper van schoenen, jurken en accessoires en is opgericht in 2018. Klanten kunnen de uitgebreide online collectie doorzoeken en hun favoriete schoenen en jurken kiezen met grote tevredenheid. Elly & Yvonne is trots op zijn uitzonderlijke klantenservice, hoge kwaliteit en betaalbare prijzen.

WAAROM BIJ ONS KOPEN?

Recht op uw deur, anytime, anywhere

Elly & Yvonne zet uw prioriteiten eerste en schepen over de hele wereld met, zoals DHL of Hermes. Wij bieden versnelde verzending alsook budget bewuste opties. Als we gebruik maken van internationaal vertrouwde logistieke dienstverleners, je gemoedsrust te weten dat uw belangrijke benodigdheden zal er zijn wanneer je ze nodig hebt te krijgen.

Vertrouwen en beveiliging terwijl u winkelt

Online winkelen kan intimiderend zijn in onze moderne tijd van internetfraude. Maar het hoeft niet zo te zijn. Elly & Yvonne biedt een betrouwbare en veilige winkelomgeving voor alle klanten. We maken gebruik van betrouwbare verwerking van betalingen systemen integreren VeriSign's wereldwijd erkende betaling technologie, en accepteren credit card, debit card, en PayPal-betalingen. Nu heb je het gemak om te betalen als je wilt en het vertrouwen dat uw informatie veilig is.

Altijd op zoek naar u

Of u vragen hebt voordat je bestelling of na uw items zijn aangekomen, hebben we ervaren customer service professionals beschikbaar via live chat of via een snelle respons ticketsysteem. Van het begin tot het einde van uw shopping ervaring met ons, zijn we toegewijd aan het maken van je gelukkig.

Bij vragen kunt u mailen naar: service@elly-yvonne.com