OVER ONS

Elly & Yvonne zag in 2018 het levenslicht als een bescheiden, exclusieve online boetiek met een zorgvuldig uitgekozen selectie van populaire kledingstukken. Vanaf 2020 evolueerde het concept naar een uitgebreider en interactiever modeplatform.

Onze tijdloze ontwerpen zorgen ervoor dat onze kledingstukken seizoen na seizoen relevant blijven, en we kiezen steevast voor milieuvriendelijke en/of OEKO-TEX gecertificeerde materialen. Hoewel onze oorspronkelijke focus op jurken lag, die nog altijd een groot deel van onze collectie uitmaken, omvat ons aanbod nu ook tops, rokken, jassen en broeken. Onze mode is beschikbaar in maten S-5XL, zodat iedereen, ongeacht lichaamstype of grootte, een geschikt stuk kan vinden.

Wij hechten veel belang aan milieu- en duurzaamheidsaspecten, en houden bij elke beslissing rekening met de impact op onze omgeving. We streven ernaar om kleding te creëren die langdurig plezier biedt, zowel op het vlak van ontwerp als kwaliteit.

Onze op maat gemaakte collecties zijn gebaseerd op de volgende kernprincipes:

Het ontwerpen van aantrekkelijke kleding die goed past en beschikbaar is in maten S tot 5XL.

Het aanbieden van hoogwaardige kledingstukken tegen eerlijke prijzen.

Het creëren van kleding die gedurende meerdere seizoenen gedragen kan worden en veelzijdig te combineren is.

Het ontwerpen van vrouwelijk gesneden kleding met speelse patronen die meteen aansluiten en er prachtig uitzien.

Onze kleding is ontworpen om vreugde te brengen door zowel uw garderobe als de wereld kleurrijker te maken en mode te creëren voor alle lichaamstypes en maten. Wij hopen dat u onze kledingstukken evenveel waardeert als wij dat doen!

Hartelijk dank voor uw bezoek en wij hopen dat u een aangename winkelervaring heeft gehad!

Vriendelijke groeten,

E-mail: service@elly-yvonne.com